Un emocionat agraïment

Ha estat un privilegi acompanyar al nostre estimat Gabriel els últims anys de la seva vida. El recordem sempre com tot un senyor que ens omplia amb el seu bon humor i la seva meravellosa personalitat.

La seva germana ens va fer arribar una carta d’agraïment que us volem compartir com a mostra d’agraïment i reconeixement per a tots els nostres voluntaris del programa d’acompanyament de persones grans-malaltes.

 

Moltes gràcies a tots vosaltres

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.