Recordatori Punts Estrella La Caixa

 La Fundació Raval Solidari forma part del catàleg d´entitats beneficiàries dels Punts Estrella de La Caixa. D´aquesta manera, qualsevol persona que sigui client de l’esmentada entitat i que operi habitualment amb targetes de La Caixa, podrà destinar els punts obtinguts a realitzar una petita aportació a Raval Solidari i contribuir d´aquesta manera a finançar els projectes i activitats impulsats per la nostra entitat. A través del portal de La Caixa (www.lacaixa.es) podeu accedir a l´apartat de Punts Estrella, a on surt publicat el catàleg de regals. D´aquesta manera, si teniu punts i ens voleu donar un cop de mà, ja podreu bescanviar-los per un microdonatiu a la Fundació.
Des d´aquí us volem animar un cop més a que aporteu el vostre petit gra de sorra a través d´aquesta iniciativa i que ens ajudeu a difondre entre el vostre entorn que existeix la possibilitat de col·laborar amb la Fundació Raval Solidari mitjançant el sistema de Punts Estrella. Quanta més gent ho sàpiga més probabilitats tindrem d´aconseguir donatius.
Moltes gràcies pel vostre suport i la vostra col·laboració!!!

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.