Campanya Nadal i Reis Mags 2015-16

Un any més complim les nostres expectatives de la nostra campanya nadalenca, la qual és preparada amb mesos d’antelació i molta il·lusió i esperança de complir objectius.

Aquest any hem tingut algun centre nou i uns altres han crescut, molt bé organitzats, gràcies als caps d’equip, que es prenen aquesta campanya molt de debò.

Les nostres famílies ens han agraït molt il·lusionades per la varietat, qualitat i quantitat de productes.

El llistó torna a quedar alt per al següent Nadal; caldrà seguir esforçant-se per arribar a més, no podem defraudar a les nostres famílies del Raval.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.