Ajudem a evitar estafes a les famílies ateses per Acció Social Montalegre

Una de les ajudes que com a voluntaris podem oferir a les nostres famílies, sobretot a aquelles persones grans que viuen soles o persones nouvingudes amb problemes de comunicació, és ajudar-los a no caure en les estafes que sovint fan empreses de telefonia, elèctriques, gas etc. amb campanyes comercials molt agressives que voregen la il·legalitat.

Com ara la notícia apareguda als mitjans de comunicació la setmana passada:

“Les companyies elèctriques ofereixen tarifes planes que encaririen uns 70 euros els preus actuals
Acollir-se a la nova tarifa plana que ofereixen les companyies elèctriques podria acabar resultant més car que no pas quedar-se amb la facturació de preus de mercat. Les cinc companyies elèctriques de referència han fet públiques aquest divendres les seves ofertes de preu fix anual a què es poden acollir els abonats, tal com els obliga la darrera normativa sobre el càlcul de la factura de la llum.
La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència ha advertit que es tracta de preus més cars que altres ofertes disponibles al mercat amb tarifes fixes per un any i recorda, a més, que els preus anuals són uns 70 euros superiors a l’opció regulada. Cal tenir en compte, però, que l’opció regulada va variant segons l’evolució dels preus que hi ha, cada dia, al mercat majorista. La Comissió recomana prudència a l’hora de contractar les ofertes per un any i que els usuaris tinguin en compte que, si volen donar-se de baixa de forma anticipada, hi ha penalització”.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.