Campanya de Nadal 2013-14

Un any més la campanya de repartiment d’aliments i Reis ha estat un èxit. Desde principis del mes de noviembre que comença l’engranatge del projecte fins el 21 de de desembre, la maquinaria de la campanya es torna imparable.

Encara que comptem amb empreses que tradicionalment col·laboren, centres d’estudis que sempre fan recollida abundant d’aliments i voluntaris que finalment surten per sota de les pedres… Sempre ens fa il·lusió comptar amb el factor sorpresa i la incertesa que tot surt de la generositat, voluntat i saber fer de cadascun dels voluntaris.

Afortunadament, les empreses col·laboradores han tornat a demostrar generositat amb les seves donacions, imprescindibles per a aquest projecte. Malgrat la difícil època que estem passant, que no ha discriminat a ningú, la campanya ha tornat a vessar d’aliments el magatzem que disposem al carrer Valldonzella; el voluntariat no ha estat  menys: molts repetien de la bona experiència d’altres anys i uns altres eren nous i volen repetir en  successives campanyes i fins i tot comprometre’s perquè se’ls assigni una família per atendre durant tot l’any…

No han faltat les anècdotes, i el toc de divertit dels joves, que inundaven d’alegria el barri del Raval amb les seves nadales, riures i actituds gracioses. Les famílies s’alteraven perquè ja sabien que el seu esperat lot de Nadal ja estava a prop, i impacients algunes esperaven a les seves cases i unes altres anaven al magatzem per saber quan l’hi portarien…

Ens explicaven alguns responsables de grups de voluntaris, que alguns xavals havien dut a terme propostes, a títol personal, per impulsar més la campanya o buscar altres vies de recollida, amb resultats reeixits. Aquests formen també part de la nostra criticada joventut.

Les famílies han estat igualment una part vital del nostre projecte, amb la seva generosa ajuda d’assortir la campanya d’aliments, com participant en el lliurament de lots a les famílies als seus domicilis.

Tot això i moltes coses més que donarien per a molt… Agraïm per això, a tots i cadascun dels que heu participat que feu de la campanya de Nadal  sigui la campanya estrella!

 

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.