Un Palau pel Raval: Concert Benèfic 2012

El passat mes de 24 de Maig va tenir lloc un concert benèfic al Palau de la Música Catalana, organitzat per la Fundació Raval Solidari en benefici de les iniciatives socials Acció Social Montalegre, Braval i Terral.

Sota el lema “Un Palau pel Raval” es van reunir grans veus com la soprano Ainhoa Arteta, el tenor Josep Bros, el baix Stefano Palatchi i el baríton Àngel Òdena, acompanyats al piano per Marco Evangelisti, que van entonar àries i duos d’òpera de Verdi, Puccini i Mozart, entre d’altres, i duos de sarsuela. També hi van actuar el Cor Mitjans i el Cor Infantil de l’Orfeó Català, i al final tots junts van cantar We are the world, mentre un públic variat picava de mans seguint el ritme.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.