Són les mares les que han d´acostar els seus fills a Déu?

L’equip de maternal no només ofereix suport per les futures mares, també a les que ja ho són, però a més organitza batejos des de fa 4 anys, (es bategen de 9 a 12 nens cada any), i aquest any han començat també amb les primeres comunions, (uns 4 o 5 nens i nenes faran la primera comunió aquest any), i per al pròxim any tenen previst celebrar 3 casaments.

La formació que reben aquestes dones s’intenta que sigui el més completa possible i que adquireixin una visió global de valors, sagraments i que cobreixi tots els aspectes i facetes importants de la seva vida.

Per a això s’han programat unes catequesis de primera comunió que són els dimarts de 19 a 20h per als nens i els dissabtes d’11 a 12h per les nenes, amb la finalitat que els nens que volen fer la comunió estiguin ben informats del sagrament que realitzaran i estiguin preparats per rebre’l.

Per a les mares que volen que els seus fills es bategin o facin la primera comunió se’ls explica en què consisteix, i el que representa, i es fa una sessió informativa amb els padrins i donen les dades necessàries per fer els tràmits.

També se’ls informa del vestuari i del comportament que han de seguir a l’església i se’ls arriba a proveir fins i tot de roba per a l’ocasió.

Es prepara un berenar per celebrar-ho, i se’ls obsequia amb una medalla-escapulari als que fan la primera comunió, i als que es bategen una espelma i la caputxa, i també es fa un obsequi simpàtic per als nadons que es bategen.

A qualsevol edat es poden rebre aquests sagraments, sempre que s’hagin preparat.

Unes 5 o 6 persones, de les que porten l’equip de maternal, duen a terme tots els preparatius, inclòs el berenar que té lloc en finalitzar l’acte.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.