Curs dona embarassada

El 6 octubre 2011 va començar a Montalegre el curs sobre la dona embarassada, amb una assistència de 10 persones.

A la primera sessió es va tractar el tema de l’anatomia, fecundació i embaràs. En les successives es tractaran temes com les cures de la dona durant l’embaràs, el part i el puerperi, la lactància,l’afectivitat mare-fill, la cura del nadó, etc.

Aquest curset es realitzarà cada 15 dies, els dijous a les 11:00h.

Aquests cursos són una ocasió idònia perquè aquestes dones es socialitzin i comparteixin experiències entre elles. Es veuen cada 15 dies, a poc a poc, es crea un vincle d’amistat ja que totes es troben en la mateixa situació i poden comentar les seves preocupacions i recolzar-se en la magnífica, i al mateix cop dura, experiència d’un embaràs. També és un magnífic moment perquè les nostres voluntàries del departament maternal coneguin de forma més propera la situació de cadascuna i l’evolució de cada embaràs. D’aquesta manera, poden atendre millor i de forma més personal, de tu a tu, com una dona necessita en aquests mesos únics.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.