Curs de Nutrició

Aquest octubre s’ha dut a terme un programa d’educació nutricional en ASM. La iniciativa promoguda entre Nestlé i ASM ha donat molts bons resultats. La classe va ser impartida per personal qualificat de Nestlé molt interessat en ajudar els més necessitats en un aspecte tan important com és la adequada nutrició. Per això, van preparar amb deteniment la sessió i van portar material per amenitzar les lliçons. Al final, es va repartir a cada un dels 15 participants una bossa amb diversos productes de la marca. Aproximadament, la sessió va durar una hora, ja que van sorgir preguntes i dubtes interessants sobre cóm portar una bona alimentació.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.