Tallers de formació maternal

P3110020

Trimestralment es realitzen tallers de formació per a les dones embarassades, podent-se afegir noves interessades en qualsevol moment. La mitjana d’assistència és de 6 a 10 persones. Les dones aprenen les cures del futur beu, a cuidar-se en l’embaràs. També s’organitzen ponències  formatives per a mares amb fills de 0 a 3 anys. Aquestes ponències són també trimestrals, en les quals les mares coneixen i aprenen a transmetre els valors necessaris per al bon desenvolupament personal i humà dels seus fills.

 veure fotos

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.