¡Hem tingut visites!

A títol informatiu:

Recentment han visitat Acció Social Montalegre el Sr. Salvador Giner President de l’Institut d’Estudis Catalans i la Sra. Rosa Franquesa Cap del Gabinet de la Presidència, quedant gratament sorpresos per la tasca que realitzem al barri, ja que no coneixien el treball que es desenvolupa en favor de les famílies.

També ens han visitat el Sr. Roger Marcet, Director General de Drassanes Reials, i la Sra. Teresa Soldevila, Directora General de Responsabilitat Social del museu marítim de Barcelona, tampoc coneixien l’Acció Social, amb la qual cosa va ser una visita molt gratificant i agradable per ambdós costats, oferint tota la seva col · laboració per un futur.

                                                                                                                                El Sr. Salvador Giner, President de l’Institut d’Estudis Catalans i la Sra Rosa Franquesa, Cap del Gabinet de la Presidència,

                                                                                                                                               El Sr. Roger Marcet i Barbé, Director General de Drassanes Reials.

                                                                                                                                                La Sra. Teresa Soldevila García, Responsabilitat Social del Museu Marítim de Barcelona.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.