Concert Benèfic El Raval al Liceu

El dimecres dia 21 de desembre se celebrarà al Gran Teatre del Liceu un concert en favor de la Fundació Raval Solidari sota el nom “El Raval al Liceu”. Actuarà una Big-Band formada pels millors músics del país (David Parras, Matheu Simon, Enric Alegre … 23 músics) i dirigida per Antonio Peral. L’espectacle tindrà com a base els més coneguts temes de Jazz vocal que van fer famosos cantants com Frank Sinatra, Nat King Cole o Dean Martin, i durant la vetllada els artistes que participen ens sorprendran amb temes de diversos estils musicals. Participarà també el Cor de Terral, una de les entitats patrocinades per la Fundació Raval Solidari.

Ja estan les entrades a la venda a les taquilles del Gran Teatre del Liceu (C/La Rambla, 51-59, 08002 de Barcelona) i a www.liceubarcelona.cat amb preus de 10€ a 51€.

A la Fundació, trucant al 93 414 58 36, també podeu comprar entrades de 70€ i 100€.

Us agrairem no només que vingueu sino que en feu la màxima difusió possible perquè entre tots puguem omplir el Liceu.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.