Sopar Benèfic Fundació Raval Solidari – dissabte 16 d’abril de 2016 a les 20.45h

Els fons recaptats aniran destinats íntegrament a finançar els projectes d’acció social que la Fundació porta al barri del Raval de Barcelona. Per a més informació: www.ravalsolidari.org

Fundació Raval Solidari té el plaer de convidar-vos al Sopar Benèfic Fundació Raval Solidari, que tindrà lloc en les instal·lacions del Real Club de Tennis Barcelona el dissabte 16 d’abril de 2016. El sopar començarà a les 20.45 h i durant el transcurs de la mateixa es realitzarà un sorteig benèfic amb nombrosos i importants premis aportats pels patrocinadors de l’esdeveniment. L’accés serà per la porta del Village del Barcelona Open Banc de Sabadell (c/ Bosch i Gimpera, 5-13).

Comptarem amb una convidada de luxe, la prestigiosa veu del soul establerta a Barcelona MONICA GREEN la qual ens delectarà amb les seves magnífiques cançons.

Aquest any el Real Club de Tennis Barcelona regala dos entrades per assistent a les prèvies del Torneig Conde de Godó, per al dissabte 16 i el diumenge 17 d’abril.

Li mantindrem informant de les novetats.

Desitgem poder comptar amb la seva presència i aprofitem l’ocasió per fer-li arribar una cordial salutació.

Preu: 100€/persona
Forma de pagament: mitjançant transferència en el compte corrent de “la Caixa”: ÉS2100 3060 5122 0140 4565
Si no pot assistir, pot col·laborar realitzant una fila zero.
Informació i reserves: 93 414 58 36 / 93 301 99 04

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.