Family Day 2013

El dissabte 18 de maig, es va celebrar com cada any el Family Day en la masia de Mas Gelabert situada en el Golf de Serres de Pals. A pesar que la climatologia no donava bones expectatives per al cap de setmana, van assistir més de 100 famílies de Canigó i famílies d’altres col·legis que havien estat convidades.

L’organització ens donà la benvinguda amb el “wellcome pack” i el pas pel photocoll, amb escenes molt divertides…

El dia va transcórrer amb normalitat: després de la celebració de l’Eucaristia a les 10.30h, li van seguir durant tot el matí les gimkhanas de nens, els partits d’adults, juniors i infantils… i, a la tarda, uns divertits pallassos van mantenir a nens i pares entretinguts fins que va començar l’esperat sorteig de premis.

En la tómbola es van repartir més de 100 regals donats per empreses que havien estat gestionats per alguns pares del col·legi.

A més va haver-hi donacions per ASM de 5 palés d’aliments infantils de l’empresa Nestlé, 3 palés de Cola-cao, galetes i batuts de Nutrexpa i un palé de productes de neteja de Vileda.

A les 8 de la tarda dío per finalitzada la festa solidària i l’organització va agrair la visita a les famílies.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999 de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que los datos de carácter personal que se faciliten y utilicen para contactar con nosotros utilizando este formulario o por vía telefónica, quedarán incorporados en un fichero de titularidad privada cuyo responsable es Acció Social Montalegre, con domicilio en C/. Valdonzella nº 13. 08001, Barcelona, con la única finalidad de contactar con usted en relación al asunto que nos plantee. Puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la dirección antes indicada.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.