excursió-microcrédits-arenys-007

Un dia diferent

Un any més, les reunions del grup microcrèdits d’Acció Social Montalegre han arribat al seu final, i per celebrar-ho, el passat 24 de maig, tots els grups de Barcelona que participen d’aquest projecte global, vam anar d’excursió a Arenys (Maresme)

De la Fundació Mambré van participar 11 persones, del grup del Pare Manel van participar 14 persones i de la nostra entitat, Acció Social Montalegre van participar 20 persones de les quals 10 nens.

Al matí vam visitar el Centre Cultural Calisay i els Museus Marès de la Punta i Mollfulleda de Minerologia.

Després de les visita cultural als Museus ens dirigim al Restaurant Santuari de Lourdes que està situat a Arenys de Munt. Aquest ens va oferir la possibilitat de degustar gran varietat de plats típics de la cuina catalana i la cuina tradicional. Les seves principals especialitats són les paelles i els peixos.

Amb aquesta excursió cultural es buscava la trobada de diverses famílies en situacions similars i aconseguir una relació més estreta per intentar unir forces i fer equip perquè se sentissin recolzats i gaudiran d’un dia de distensió fora del seu ambient habitual de preocupació.

Comparteix:

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>